Ποιο είναι το μυστικό για τη δημιουργία ενός μεγάλου προφίλ στο Instagram; Δεν είναι ακριβώς μια εύκολη ερώτηση για απάντηση. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ακολουθείτε έναν λογαριασμό που έχει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, οπαδούς που συμμετέχουν και αλληλεπιδρούν με κάθε ανάρτηση που μοιράζεται ο λογαριασμός. Πώς τα κατάφεραν όμως; Ξέρουν κάτι για το μάρκετινγκ στο Instagram που εσείς δεν γνωρίζετε; Λοιπόν, μάλλον το κάνουν. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη δουλειά και την οργάνωση που συμβαίνει στα παρασκήνια αυτών των μεγάλων λογαριασμών. Δεν συνειδητοποιούν τη δουλειά που απαιτεί η δημιουργία περισσότερων από 50.000 followers. ig likes and hearts Ευτυχώς, έχουμε βοηθήσει, συνεργαστεί και δημιουργήσει λογαριασμούς ακριβώς όπως αυτό, πάνω από 50 χιλιάδες followers. Και σήμερα, θα σας ξεκινήσουμε να σας δείχνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας στρατηγικές για τη δημιουργία μιας αφοσιωμένης και αναπτυσσόμενης κοινότητας στο Instagram χρησιμοποιώντας μερικά προηγμένα tips και συμβουλές. Λοιπόν ξεκινώντας από το 0 (4 βασικά) μέχρι τους 50000 χιλιάδες followers για αρχή! ig account detailsΑυτά είναι τα στατιστικά που έχει ο λογαριασμός. 4 followers και 7 posts. Θα καταγράψουμε τι βήματα θα ακολουθήσουμε για την αύξηση του λογαριασμού και θα σας ενημερώνουμε κάθε βδομάδα με τα αποτελέσματα. Είστε έτοιμοι;;;   Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!  

Βήμα 1.

Φτιάχνουμε τον  λογαριασμό (duh!)

Βήμα 2. Εικόνα προφίλ

Οι πρώτη εικόνα είναι σημαντική, οπότε θα θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη βελτιστοποίηση του λογαριασμού σας. Μια πιασάρικη εικόνα προφίλ είναι απαραίτητ οπότε βεβαιωθείτε ότι η εικόνα του προφίλ σας στο Instagram είναι "καθαρή". Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο όπως το canva.com για να σχεδιάσετε ένα ελκυστικό «λογότυπο» για τον εαυτό σας. Η αν θέλετε διαβάστε το άρθρο μας με τα 6 καλύτερα προγράμματα για δωρεάν λογότυπο.  

Βήμα 3. Περιγραφή προφίλ

Η περιγραφή του λογαριασμού σας είναι σημαντική. Ποιοι είστε; Ποιοι είναι οι στόχοι σου? Πού βρίσκεστε; Η συμπερίληψη προσωπικών στοιχείων στο προφίλ σας θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με ένα μεγαλύτερο κοινό.

Βήμα 4. Δημοσιεύστε τον λογαριασμό σας.

Για να συνδεθείτε με το κοινό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος. Αυτό θα σας επιτρέψει να βρεθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης και στα hashtags.  

Βήμα 5. Ετοιμάζουμε μια λίστα από τις εικόνες που θα ανεβάσουμε.

Καλό είναι να ανεβάζουμε τουλάχιστον 1 εικόνα την ημέρα. Εμείς επειδή θέλουμε να ακολουθήσουμε μια πιο επιθετική στρατηγική θα προγραμματίσουμε να ανεβάζουμε τουλάχιστον 2 την ημέρα.  

Βήμα 6. Στείλτε προσκλήσεις.

Προσκάλεσε αρχικά τους φίλους, οικογένεια και γνωστούς ώστε να χτίσεις το πρώτο μικρό κοινό. Instagram_followers

Βήμα 7. Hashtags

Αφιερώστε λίγο χρόνο εξερευνώντας δημοφιλείς λογαριασμούς που θαυμάζετε. Στη συνέχεια, κάντε μια λίστα με όλα τα hashtag που χρησιμοποιούν αυτοί οι άνθρωποι. Αρχίστε να προσθέτετε ετικέτες στις λεζάντες των φωτογραφιών σας με αυτά τα hashtag όπου έχουν νόημα. (Επαγγελματική συμβουλή: Μην προσθέσετε ετικέτα σε μια φωτογραφία με #healthyεάν δεν έχει καμία σχέση με την υγεία.) Εστιάστε στη στρατηγική χρήση των hashtag σας. Έχετε ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες στον λογαριασμό σας; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να σχολιάσετε τη δική σας εικόνα με τα hashtag που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.  

Βήμα 8. Following

Ακολουθήστε άτομα που σας εμπνέουν. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε άτομα που σας παρακινούν και σας εμπνέουν. Μην ακολουθείτε απλώς ένα σωρό άτομα με την ελπίδα να λάβετε περισσότερα likes. Ο στόχος εδώ είναι να συνδεθείτε με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο ταξίδι με εσάς. Κάντε κλικ σε hashtags, δείτε φωτογραφίες, διαβάστε άλλες ιστορίες και ακολουθήστε άτομα που σας εμπνέουν. Τώρα, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε #hastags που σας εμπνέουν επίσης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι βλέπετε συναφείς και νέους λογαριασμούς στη ροή σας όλη την ημέρα.  

Βήμα 9. Likes

Σχολιάστε και κάντε like όταν νιώθετε ότι κάτι σας αρέσει Υπάρχει κάποιος λογαριασμός σχετίζεται στενά με το δικό σας; Σχολιάστε τις φωτογραφίες τους για να μοιραστείτε τη δική σας ιστορία ή λόγια ενθάρρυνσης. Έτσι ξεκινάτε να δημιουργείτε τους δικούς σας ακόλουθους. 'Έχοντας ειλικρινή αλληλεπίδραση με άτομα!  

Βήμα 10: Συνεχίστε να μοιράζεστε την ιστορία σας

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε followers σας είναι να δημοσιεύετε τακτικά. Θα πρέπει να στοχεύετε να δημοσιεύετε κάτι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα (αλλά μία φορά την ημέρα είναι ιδανικό). Η δημοσίευση συχνά σημαίνει ότι εμφανίζεστε σε περισσότερες αναζητήσεις hashtag και περισσότερα feeds. Προσπαθήστε να δημοσιεύετε σε περιόδους που το κοινό σας είναι online. Αντί να δημοσιεύετε πολλές φορές σε μια μέρα, σκεφτείτε να αποθηκεύσετε μια δεύτερη φωτογραφία για μια μελλοντική #ThrowbackThursday ή #FlashbackFriday.  Βήμα 11. Instagram Stories Οι ιστορίες Instagram γίνονται ένα πιο ισχυρό μέσο για την προώθηση του λογαριασμού. Χρησιμοποιήστε #hashtags στις ιστορίες σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε 5+ εικόνες και βίντεο στην ιστορία σας σε μία μέρα. Αποθηκεύστε τις καλύτερες ιστορίες στην ενότητα "επιλεγμένες ιστορίες".   LV8-SIGNATURE-B