Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις. Σας βοηθά να πετύχετε στόχους και να αυξήσετε το κοινό σας.

Τι είναι το content marketing?

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι η δημιουργία υλικού που έχει σαν σκοπό να δημιουργήσει σχετικό και πολύτιμο περιεχόμενο για να  να αποκτήσει και να προσελκύσει ένα σαφώς καθορισμένο κοινό – για να οδηγήσει σε κερδοφόρα δράση πελατών. Όσο περισσότερο περιεχόμενο δημιουργείτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για επιτυχία. Το 60% των επαγγελματιών μάρκετινγκ αναφέρει ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου δημιουργεί ζήτηση και δυνατικούς πελάτες. Το 81% των επαγγελματιών μάρκετινγκ βλέπει το περιεχόμενο ως βασική επιχειρηματική στρατηγική.  

#1 tip για δημιουργία περιεχομένου

mission

Αποστολή:

Καθορίστε την αποστολή της εταιρείας σας να δημιουργήσει έναν σαφή στόχο για το περιεχόμενό σας. Η αποστολή ορίζει τον στόχο ή το σκοπό πίσω από κάθε κομμάτι περιεχομένου και δεν θα έχει όλο το περιεχόμενο τα ίδια αποτελέσματα. Ορισμένοι στόχοι που μπορείτε να επιτύχετε:
  • Δημιουργήστε κατάλληλους δυνητικούς πελάτες
  • Δημιουργήστε αναγνωρισιμότητα επωνυμίας
  • Διατηρήστε τους πελάτες σας
  • Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών
  • Μετατρέψτε τους δυνητικούς πελάτες σε αφοσιωμένους πελάτες
Για παράδειγμα, εάν είστε τοπικό εστιατόριο, το «γιατί να επιλέξει κάποιος εσάς» μπορεί να είναι να μοιραστείτε υπέροχες συνταγές ή συμβουλές μαγειρικής.  

Συμπέρασμα

Η δημιουργία περιεχομένου είναι αυτό που θα σας διαφοροποιήσει από το ανταγωνισμό. Μην περιμένετε να δείτε αποτελέσματα μέσα σε έναν μήνα αλλά όταν θα έρθουν θα είναι εκθετικά. Εάν θέλετε να εμπιστευτείτε την lv8 για την δημιουργία περιεχομένου μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.   LV8-SIGNATURE-B