Γίνε μέλος της ομάδας μας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Γρεβενά by lv8 – Consulting

Ώστε θέλεις να κατασκευάσεις το δικό σου e shop ή να αποκτήσεις άρτια εταιρική παρουσίαση της επιχείρησης σας στο internet;

Τότε είστε στο κατάλληλο μέρος για την κατασκευή ιστοσελίδων στα Γρεβενά! Δεν είναι μια εύκολη πορεία αλλά βήμα βήμα μαζί θα πορευτούμε να κατακτήσουμε την κορυφή.

Ας δούμε τα στάδια για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και πως μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας στο internet.

Web Design

Το δημιουργικό μας τμήμα έρχεται αρχικά με επικοινωνία μαζί σας για να γίνει πλήρης καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης καθώς και στην εικόνα που θέλετε να προβάλετε προς τα έξω.

Web design

Γίνεται το λεγόμενο branding που περιέχει τον σχεδιασμό των logo, τις κάρτες, τα επιστολάχαρτα, email signatures και όλα τα elements που θα χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα σας ή στο e shop σας. Επλέγουμε επίσης το domain name που συμβολίζει την φιλοσοφία σας και είναι η κολώνα του Branding.

Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα από συνέντευξη με τον επιχειρηματία που γίνεται καταγραφή όλων των στοιχείων της επιχείρησης, την διερεύνηση του κοινού που στοχεύουμε, την θέση στην αγορά και άλλα χαρακτηριστικά.

Τα συμπεράσματα που θα εξάγουμε από την όλη διαδικασία είναι απαραίτητα όταν θα γίνει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας δηλαδή το web design.

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Web Development

Στην συνέχεια περνάμε στο τεχνικό κομμάτι όπου γίνεται ανάλυση όλων την απαιτήσεων και των χαρακτηριστικών μιας ιστοσελίδας ή ενός e shop.

κατασκευή ιστοσελίδων web development

Ξεκινάμε με κατοχύρωση του domain, το όνομα που έχετε στο διαδίκτυο, πάνω σε hosting, ή φιλοξενία στα Ελληνικά, που αποφασίζουμε με βάση την προηγούμενη ανάλυση. Το κομμάτι του hosting και η φιλοξενία είναι βασικό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν τα θεμέλια μιας καλής ιστοσελίδας.

Η κατασκευή ιστοσελίδων διαφέρει από σε κάθε περίπτωση αφού η κάθε ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρει τελείως από κάποια άλλη, π.χ. e shop.

Επιμέρους βήματα

 • Σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος (design βάση της πλατφόρμας που θα εκπονήσουμε το έργο – Woocommerce)
 • Integration πληρωμής μέσω paypal & Stripe
 • Διασύνδεση με τράπεζα της επιλογής σας για δυνατότητα πληρωμής με κάρτα online
 • Διασύνδεση με courier της επιλογής σας για αυτόματη έκδοση και διαχείριση των voucher από τις αποστολές σας
 • Mail/Automation Platform Integration
 • Google Tag Manager Setup
 • SEO platform Optimize
 • Responsive web design για απρόσκοπτη λειτουργία σε mobile συσκευές
 • Εύκολο και γρήγορο checkout
 • Κατηγοριοποίηση και φίλτρα
 • Analytics με τα οικονομικά αποτελέσματα

Marketing Plan

Κάθε δίκτυο έχει διαφορετικά requirements οπότε και θα δημιουργήσουμε διαφορετικές ομάδες καμπανιών ανά είδος στόχευσης για την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρισης σας.

marketing strategy

Για την πλατφόρμα του Facebook θα ξεκινήσουμε με καμπάνιες traffic για να δημιουργήσουμε κίνηση πιθανών πελατών και ταυτόχρονα “φόρτωμα” των cookies μας για μελλοντική διαφήμιση σε αυτούς. Remarketing καμπάνιες

που θα αφορούν την πώληση προϊόντων με αρκετά πιο επιθετική μορφή.

Όσον αφορά το Google ads θα δημιουργηθούν καμπάνιες οι οποίες θα είναι brand related, product

related & Shopping campaign. Επίσης πέραν των κλασσικών Google text ads με όλα τα παρελκόμενα (extensions, sitelinks, promos κλπ) θα γίνουν και Google display καμπάνιες για brand awareness και πώληση.

Αυτός είναι ο σκελετός που θα κινηθούμε αφού πρώτα τον σχεδιάσουμε με βάση τις ανάγκες σας. Από εκεί και πέρα θα συναποφασίσουμε ποια θα είναι τα βασικά KPI’s που θα ορίσουμε ως γνώμονα επιτυχίας του marketing plan που θα εκπονήσουμε και θα βελτιστοποιούμε βάση αυτών.

Επόμενα Στάδια – Λοιπές υπηρεσίες

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς τη διαχείριση των Social Media. Αν και εφόσον κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια πρόταση για την πλήρη διαχείριση τους.

social media

Τέλος με την lv8 – consulting μπορείτε να δείτε και τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Video Production
 • Native Content Writing
 • Advertising Photoshooting
 • Product Photoshooting
 • Digital Printing

Τεχνική Υποστήριξη

Βασικό μέλημά μας είναι πάντοτε η υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας.

Εφόσον προχωρήσουμε κατασκευή της ιστοσελίδας σας υπάρχει ένα πακέτο υποστήριξης από το pipeline μας για καθημερινά τυχόν θέματα που προκύπτουν ή αλλαγές σε είδη υπάρχοντα features. Σε περίπτωση που εξαντληθούν αυτές οι ώρες (υπάρχει time tracking για όλα τα project για τη διαφάνεια των εργασιών και συναλλαγών)μπορείτε να ανανεώσετε τις ώρες σας σε πακέτο των 10 ωρών ανά πάσα στιγμή. Η υποστήριξη μας σε ότι και αν κάνετε θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη.

Κατασκευη Ιστοσελιδων Γρεβενά

Οπότε αν θέλετε ότι καλύτερο για την επιχείρησης σας στο internet είτε είστε στο Γρεβενά είτε σε άλλο μέρος … βρήκατε το καλύτερο μέρος. Σχεδιάζουμε μαζί τις ιστοσελίδες σας και τα αποτελέσματα φαίνονται … μπορείτε να δείτε τα case studies μας εδώ.

Αποτελέσματα

Αύξηση 409% των πωλήσεων στο Eshop σου

Αύξηση τζίρου 542%

Αύξηση τζίρου 2680% τον Νοέμβριο με Black Friday [Case Study]

Αύξηση 165% στο Conversion Rate [Case study]

Μείωση χρόνου φόρτωσης ιστοσελίδας στο 1/3! [Case Study]

Αύξηση 5Χ σε επισκεψιμότητα!

Social Proof, Τι είναι; Γιατί είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση; (Case Study)

Κόστος

Το κόστος υλοποίησης είναι ένα μεγάλο ζήτημα και είναι σημαντικό ερώτημα σε όλες τις επιχειρήσεις. Η κάθε περίπτωση όμως διαφέρει όπως και όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι ίδιες μεταξύ τους.

Γίνεται όλος ο έλεγχος που συζητήσαμε και προηγουμένως ώστε να καταρτίσουμε το κατάλληλο σχέδιο, τι είναι κατάλληλο για την επιχείρηση αλλά και την στρατηγική για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Γρεβενά

Τα Γρεβενά είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Γρεβενών και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών στην δυτική Μακεδονία.
Η πόλη των Γρεβενών χτίστηκε ακριβώς πλάι στις θέσεις δυο αρχαίων-ρωμαϊκών οικισμών, από τους οποίους ο ένας βρισκόταν δυτικά (στο ύψωμα «Μπούσιου μύλος») και ο άλλος ανατολικά (στη ράχη «Άγιος Αθανάσιος») από τα τελευταία σπίτια της σημερινής πόλης. Επίσης, λείψανα ενός άλλου αρχαίου οικισμού, με διάρκεια ζωής από τα προϊστορικά ως τα ρωμαϊκά χρόνια, επισημάνθηκαν στο ύψωμα «Τούμπα», που βρίσκεται σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων βόρεια από τα Γρεβενά. Κομμάτι της αρχαίας Ελιμείας και κοιτίδα των Δωριέων, η περιοχή διέγραψε δημιουργική πορεία έντονης πολιτιστικής, κοινωνικής και ιστορικής ζωής.
Τα Γρεβενά αναφέρονται για πρώτη φορά σε κείμενο την εποχή του Βυζαντίου με το όνομα Γριβάνα από τον Κωνσταντίνο τον Πορφυρογέννητο (905 – 953). Το όνομα συναντιέται σε γραπτές και προφορικές πηγές με τις παραλλαγές «Γραιβινό», «Γρεβενός», «Γρεβυνόν», «Γκρεμπενίτζ», «Γρεβαινά», «Γρεβαινό» κλπ. Το πιθανό είναι η τοπωνυμία να είναι λατινικής προέλευσης, καθώς στη λατινική γλώσσα υπάρχει η λέξη gravis = δυσχερής, απότομος, τραχύς και το επίρρημα grave με παραπλήσιες έννοιες.Την περίοδο της τουρκοκρατίας, υπήρξε αρματολίκι και αναφέρεται το 1537 ως ένα από τα πέντε στα οποία χωριζόταν η Μακεδονία κάτω από τον Αξιό ποταμό

 

Μπορούμε να βρεθούμε σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη και χωριό της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας. Κάποιες από τις πόλεις που έχουμε συνεργασία είναι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Πειραιάς, Σπάρτη, Μεσολόγγι, Γρεβενά, Καστοριά, Ναύπακτος, Ναύπλιο, Φλώρινα, Έδεσσα, Ορεστιάδα, Νάουσα, Πρέβεζα, Λιβαδειά, Άρτα, Άργος, Θήβα, Κιλκίς, Κόρινθος, Τρίπολη, Καρδίτσα, Κοζάνη, Βέροια, Δράμα, Κομοτηνή, Λαμία, Καβάλα, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Κατερίνη, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Βόλος

Επικοινωνία

Εν κατακλείδι για την κατασκευή και την προώθηση της ιστοσελίδας στο internet και στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να ψάχνετε αλλού… τα αναλαμβάνουμε όλα!

Θέλετε και εσείς τέτοια αποτελέσματα στο eshop σας;

Ή να ξεκινήσετε το δικό σας ecommerce store?

Οπότε για την καλύτερη προώθηση της επιχείρησής σου έλα και εσύ σήμερα με στην lv8!

Επικοινωνήστε με την LV8 σχετικά με τις ανάγκες σας και αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα!

LV8-SIGNATURE-B