fbpx

Δημιουργούμε ιστότοπους που "πουλάνε"!

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών, προγραμματιστών, μάρκετινγκ και ειδικών πληροφορικής που συνδυάζουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά σχέδια και στρατηγικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Συνεργαζόμαστε με επωνυμίες σαν τη δική σας για να δημιουργήσουμε ιστότοπους που θα θυμούνται οι πελάτες σας, με σκοπό τα καλύτερα αποτελέσματα και να προβάλουμε την επωνυμία σας με υπερηφάνεια.

Πείτε μας για τον στόχο σας και θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να τον πετύχετε. Όποιο κι αν είναι το έργο σας, θα θέλαμε να συμμετάσχουμε.

Post Image

Τι μας κάνει να διαφέρουμε από κάθε άλλη εταιρεία σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων;

Είμαστε εξειδικευμένοι.

Εστιάζουμε στα αποτελέσματα.

Κάνουμε πάντα το κάτι παραπάνω.

Ως εταιρεία τεχνολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες μας. Συγκεντρώνουμε ειδικούς από όλους τους τομείς της επιχείρησης στα έργα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτει η ομάδα μας.

Θα έχετε μια αφοσιωμένη ομάδα που θα εργάζεται στο έργο σας, η οποία θα μάθει να κατανοεί το προϊόν και την επωνυμία σας και να χρησιμοποιεί τις δεξιότητες και την εμπειρία της για να παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς. Η δέσμευση της ομάδας στο έργο που παράγει και στους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είναι αυτό που κάνει την lv8 την εταιρεία που είναι.

Θέλουμε να δούμε την επιχείρησή σας να προχωρά και θα σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί.

Οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές, επομένως, λόγω διαφοροποιήσεων στην υλοποίηση, η τιμολόγηση από το ένα σχέδιο στο άλλο μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική. Οπότε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας μπορεί να κοστίζει από 3.000€ μέχρι έως και πάνω από 50.000€.

Εάν θέλετε μια λεπτομερή προσφορά έργου θα χαρούμε πολύ να τα πούμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρόμοια με την ερωτήση σχετικά με το κόστος του ιστότοπου, το χρονοδιάγραμμα θα ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με το εύρος του έργου σχεδιασμού της ιστοσελίδας σας. Συνήθως, η υλοποίηση ενός ιστοτόπου χρειάζεται από 2-6 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Απολύτως. Είναι σύνηθες για την lv8 να συνεργάζεται με εσωτερικές ή εξωτερικές ομάδες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Καθ' όλη τη διάρκεια ενός έργου, συχνά βοηθάμε αυτές τις ομάδες να δημιουργήσουν μια καλύτερη βάση για τους διαφημιστικούς λογαριασμούς SEO, να δημιουργήσουν πιο έξυπνη τμηματοποίηση και να βελτιώσουν την παρακολούθηση στόχων και συμβάντων.

Απολύτως. Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες με δύο διαφορετικούς τρόπους μετά την παράδοση του έργου.

1. Μέσω συνεχούς support. Η υποστήριξη διατηρεί τον ιστότοπό σας ενημερωμένο, με backup, ασφαλή και γρήγορο. Βοηθάμε επίσης με βελτιώσεις στον ιστότοπό σας, όπως τη δημιουργία νέων σελίδων προορισμού - landing pages.

2. Προσθήκη νέων λειτουργιών. Υλοποιήσεις που απαιτούν "κώδικα" ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έχουμε μια ομοιόμορφη ισορροπία μεταξύ νέων επιχειρήσεων,start-ups, μικρών επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και εταιρικών πελατών.

Για να κατανοήσετε καλύτερα το ευρύ φάσμα των συνεργασιών μας, ρίξτε μια ματιά στη λίστα των πελατών μας.

Η lv8 έχει βραβευθεί από κορυφαίους κριτικούς του κλάδου όπως τα AVA Awards, Hermers Awards, Communitas Awards και VEGA Awards.

«Δεν φτιάχνουμε μόνο ιστοσελίδες, χτίζουμε ιστοσελίδες που ΠΟΥΛΟΥΝ»

George Chatziharalampous

George ChatziharalampousCo - Founder - lv8 - consulting

Έχεις απορίες;
Κλείσε ραντεβού τώρα και λύσε όλες σου τις απορίες!
Κλείσε ραντεβού!
No Thanks