Παρακολουθήστε τους ανταγωνιστές σας αυτόματα ή με εξατομικευμένο τρόπο

Εντοπίστε τον ανταγωνισμό σας σε λίγα λεπτά

Κάντε έλεγχο τιμών των δικών σας και των ανταγωνιστών στα παρακάτω marketplaces Skroutz.gr Google Shopping Amazon Ebay

Αυτοματοποιημένη και απεριόριστη ανίχνευση των ανταγωνιστών σας

Επιλέξτε το κανάλι στο οποίο θέλετε να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας και η Boardfy θα εντοπίσει απεριόριστα όλους τους ανταγωνιστές που πωλούν τα ίδια προϊόντα με εσάς. Ανεβάστε τον κατάλογό σας και το σύστημα αυτόματης ανίχνευσης θα κάνει τα υπόλοιπα.

select country

Παρακολούθηση ανταγωνιστών

Η ορθή απόφαση χρειάζεται πραγματικά δεδομένα

Ο έλεγχος των τιμών των ανταγωνιστών σας με την πιο προηγμένη τεχνολογία είναι ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας. Ακολουθήστε απευθείας στους ιστότοπούς τους ή αποφασίστε σε ποια αγορά ή ιστότοπο σύγκρισης τιμών θέλετε να τα παρακολουθείτε.

price-monitoring

Παρακολούθηση 24/7

Γίνετε ο γρηγορότερος στην αγορά

Παρακολουθούμε τις τιμές 24 ώρες την ημέρα και το κάνουμε με πλήρη ταχύτητα, έτσι ώστε τα δεδομένα που έχετε είναι πραγματικά, όχι από την προηγούμενη νύχτα, ή σήμερα το πρωί, αλλά από αυτήν την ακριβή στιγμή κατά την οποία πρέπει να αναλάβετε δράση.

Ιστορικό τιμών

Ακολουθήστε την εξέλιξη των τιμών ανταγωνισμού

Με το εργαλείο παρακολούθησης τιμών θα μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των τιμών των ανταγωνιστών σας και να τους συγκρίνετε με τις δικές σας τιμές για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη στρατηγική του ανταγωνισμού σας και να σας επιτρέψει να εντοπίσετε τάσεις και μοτίβα στις τιμές τους. Λάβετε έξυπνες αποφάσεις, αυξήστε το εισόδημά σας και εντοπίστε νέες ευκαιρίες στην αγορά.

  LV8-SIGNATURE-B