Συνεχίζουμε το case study στο ίδιο eshop όπου σε προηγούμενο case study είδαμε 409% αύξηση τζίρου. Και αυτή την φορά η περίοδος που μετράμε είναι ο τελευταίος μήνας, συγκεκριμένα ο Οκτώβριος, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι αλλαγές που έγιναν αυτόν τον μήνα και συνεχίσαμε την τεράστια αύξηση ήταν:
  1. Το eshop μεταφέρθηκε σε dedicated server.Μέχρι πριν βρισκόταν σε semi -dedicated αλλά οι ανάγκες του για resources είχαν αρχίσει αυξάνονται λόγω και πάρα πολύ μεγάλου όγκου προϊόντων κυρίως αλλά και κίνησης. Επίσης επειδή συνεχίζουν να προστίθενται συνεχώς νέα προϊόντα επιταχύναμε τις διαδικασίες για μεταφορά σε νέο server. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του dedicated server είναι τα εξής,AMD Ryzen 7 3700X 8-core 64 GB RAM 2*1 TB SSD (RAID-1, 1 TB usable) (+2000 GB off-server backup space)Η απόκριση του server είναι ταχύτατη και η διαφορά με πριν εμφανέστατη και αποτυπώνεται και στις πωλήσεις.
  2. Εγκατάσταση μηχανισμού social proof.Εδώ μπορείτε να διαβάσετε εκτενέστερα για τα αποτελέσματα που πετύχαμε αλλά και γιατί είναι απαραίτητο σε κάθε ecommerce eshop.
Τα νούμερα λοιπόν!   revenue novemver case study  
  • 64% αύξηση στο μέσο καλάθι.
  • 292% αύξηση παραγγελιών
  • Αύξηση τζίρου 542% !!!
 

Θέλετε και εσείς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο eshop σας;

Επικοινωνήστε σήμερα με την LV8 και εμπιστευτείτε μας!

 
LV8-SIGNATURE-B