Συνεργάτης μας με ενημερωτικό site προτίμησε την εταιρία μας για την υποστήριξη της ιστοσελίδας του αλλά και την προώθησή του μέσω organic και social media.  

Οι ενέργειες που έγιναν ήταν:

1. Η διόρθωση όλων των SEO λαθών της σελίδας.

Έγινε τεχνική ανάλυση audit στο site που αποκάλυψε τα προβλήματα κακής λειτουργίας που παρουσίαζε η σελίδα σε τεχνικό επίπεδο. Μετά από έρευνα διορθώθηκαν όλα τα τεχνικά ζητήματα που είχαν αρνητική επίδραση σε μηχανές αναζήτησης.  

2. Διαχείριση social media.

Πλήρης διαχείριση (posts, design, schedule, strategy) των προφίλ των κοινωνικών μέσων. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε μηνιαίο content calendar με το πρόγραμμα τον προγραμματισμένων δημοσιεύσεων. Όλα τα δημιουργικά και posts δημιουργήθηκαν από την ομάδα design της lv8. Επίσης δημιουργήθηκε automated μηχανισμός που δημοσιεύει τα νέα άρθρα σε κοινωνικά δίκτυα. Πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό την κίνησης έρχεται μέσω social media.  

3. Brand Awareness Campaigns

Δημιουργήθηκαν καμπάνιες με σκοπό ανάπτυξης του brandname του ιστοτόπου. Πλέον η direct κίνηση αποτελεί περίπου το 25% την συνολικής επισκεψιμότητας.   5x increase traffic sources

Αποτέλεσμα

5x increase in traffic Οι παραπάνω ενέργειες είχαν σαν αποτέλεσμα 5Χ μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μέσα σε ένα χρόνο, από περίπου 10.000 επισκέψεις τον μήνα κατά μέσο όρο, σε 50.000!  

Θέλετε και εσείς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην σελίδα σας;

Επικοινωνήστε σήμερα με την LV8 και εμπιστευτείτε μας!

 
  LV8-SIGNATURE-B